• Kannattaa kysyä Guruilta

    Olet oikeassa paikassa, jos etsit loistavia ideoita, tekniikkaa, ammattimaista toteutusta ja turvallisuutta. Käy peremmälle, Guru Entertainment & Security Oy on palveluksessasi!

kuva_ja_valo
Valtakunnallisesti toimiva Guru suunnittelee, tuottaa ja toteuttaa AV-palveluita kaikkiin tapahtumiin. Viime vuonna toimitimme tekniikkaa ja henkilöstöä noin 450 tapahtumaan. Gurujen kokemuksella tilaisuudet paketoidaan onnistuneesti äänellä, valolla ja kuvilla.

» Lue lisää
Tarjolla on oivallisia ideoita ja vuosikymmenten kokemus siitä, millaisista aineksista tapahtumia ja elämyksiä rakennetaan. Toteutamme yritysjuhlia henkilöstöjuhlista tuotelanseerauksiin, pikkujouluista yrityksen merkkipäiväjuhlallisuuksiin ja kaikkea siltä väliltä paikkakunnasta ja ajankohdasta riippumatta.

» Lue lisää
dj
Guru tuottaa DJ-palveluita koko maahan. Suositut ammattilaisemme tekevät noin 3 000 valtakunnallista keikkaa vuodessa. Jokainen työntekijämme osaa miksata, spiikata ja huomioida tilanteen vaatimukset ja asiakkaiden toivomuksen.

» Lue lisää
jarjestyksenvalvonta
Guru on järjestyksenvalvonnan kokenut ja arvostettu ammattilainen. Asiakkaitamme palvelevat koulutetut, kokeneet ja sisäasiainministeriön hyväksymät ammattilaiset. Järjestyksenvalvonnan palvelumme kattavat vaativat ja haastavat kuten myös kevyemmät yleisötapahtumat.

» Lue lisää