4
"Asiakkaiden luottamuksen ansaitsee sillä, että tekee työnsä hyvin ja pitää kiinni laadusta. Näissä hommissa vaaditaan organisointikykyä, luovuutta ja joustavaa yhteistyökykyä. Tarvitsipa asiakas apua pieneen tilaisuuteen tai suureen tapahtumaan, teemme parhaamme. "

Palvelua asenteella

Guru Entertainment & Security Oy on perustettu vuonna 2003. Vuonna 2009 Gurut ostivat maineikkaan Jokiaudio Oy:n liiketoiminnan, mikä vahvisti osaamista ja asiakaskuntaa olennaisesti. Gurut räätälöivät elämyksellisiä tilaisuuksia, dj-palveluja, valoa ja äänentoistoa sekä järjestyksenvalvontaa. Tunnettuus yltää valtakunnallisesta kansainväliseksi. Yritys antaa työtä reilusti yli sadalle tekijälle sesonkien mukaan.

Ammattimainen palvelu nojaa moderniin tekniikkaan, mutta vielä olennaisempaa on ihmisten kokemus ja osaaminen. Yrityksen omistajilla on vuosikymmenten kokemus tapahtumien järjestämisestä - luovasta suunnittelusta onnistuneisiin toteutuksiin, tekniikasta ja turvallisuuden palveluista musiikkibisnekseen. Valtakunnallisesti toimiva yritys palvelee niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiä ja organisaatioitakin